A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

IN Club u Vrnjačkoj Banji


Specijalna ponuda  u Hotelu Kralj - Vrnjačka Banja

Hoteli u Vrnjačkoj Banji - IN Club

Opis

In Club se nalazi na samoj Promenadi nedaleko od centra Vrnjačke Banje i specialističke bolnice Merkur.
U ponudi imamo 11 luksuzno opremljenih soba, ukupno 27 ležajeva (i još 7 pomoćnih). Na raspolaganju su Vam dvokrevetne i trokrevetne sobe, sa odvojenim ležajevima ili sa francuskim ležajem. Naravno, postoji mogućnost da se, po potrebi, doda pomoćni ležaj.Potrudili smo se da čitav ambijent, a naročito sobe, odišu posebnom toplinom i uvereni smo da će Vam ostati u posebno lepoj uspomeni. Sve sobe su klimatizovane, sa televizorom, direktnom telefonskom linijom, sobnim barom, fenom za kosu. Svaka soba ima svoje kupatilo. Gostima je omogućen pristup Internetu.
Dobri domaćini i ljubazno osoblje potrudiće se da Vam boravak u našem objektu ostane u lepoj uspomeni, a za posebno uživanje tu je veliki izbor sladoleda, torti i milkšejkova čuvene poslastičarnice Srce iz Kragujevca!

Smeštani kapaciteti

Kategorija smeštaja Broj jedinica
Broj apartmani 0
Broj jednokrevetnih soba 0
Broj dvokrevetnih soba 8
Broj trokrevetnih soba 3
Broj višekrevetnih soba 0

Prateće usluge

U sklopu objekata radi kafe poslastičarnica gde možete doručkovati, naručiti napitak iz širokog asortimana alkoholnih i bezalkoholnih pića, osvežiti se sladoledom ili zasladiti tortama iz "Srca".
U sklopu smeštajnog dela postoji hol za dnevnio odmor gde je gostima na raspolaganju računar na kome je dostupan Internet.
Svaka soba sadrži klimu, mini frižider i bežični Internet.

Objekti u blizini

IN Club se nalazi na samoj Promenadi. Od centra Vrnjačke Banje je udaljen svega 50m. U neposrednoj blizini su specijlistička bolnica Merkur, sportski telreni Kocka, pošta....

Cena smeštaja

nepoznata

Kontakt podaci

Adresa Vrnjačka bb - Promenada
Kontakt telefoni 036 611.021, 611.022, 611.023
Web site www.inhotel-vrnjackabanja.com